Huisartsenpraktijk Sluisoordlaan is geopend op:
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur
Geopend op: Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur

Afspraak maken

Beltijden
Maakt u gebruik van de vaste beltijden: 08.00 uur - 12.00 uur voor het aanvragen van een afspraak voor spreekuur, huisbezoek of terugbelspreekuur, opvragen van uitslagen laboratorium-, röntgen- en urineonderzoek. Later op de dag kunt u alleen bellen voor spoedeisende medische zaken, die niet kunnen wachten tot de volgende dag.
Bij het maken van afspraken zal de praktijkassistente u, in verband met het plannen van het spreekuur, vragen naar de reden van het doktersbezoek en het aantal te bespreken zaken/klachten. Denkt u langer dan tien minuten voor een consult nodig te hebben, wilt u dat dan aangeven?
Bel a.u.b. de praktijkassistente 24 uur van tevoren, wanneer een gemaakte afspraak niet door kan gaan.

Pauze en werkoverleg
Wij verzoeken u vriendelijk om tussen 10.00 - 10.30 uur en 12.00 - 13.30 uur alléén voor spoedgevallen naar de praktijk te komen of te bellen.

Terugbelspreekuur
Voor kort overleg met uw huisarts kunt u een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. Indien u dit aanvraagt bij de praktijkassistente, belt de huisarts u terug.

Wrattenspreekuur
Op de eerste woensdag van de maand kunt u zonder een afspraak te maken tussen 14.00 en 16.00 uur binnenlopen om uw wratten te laten behandelen.